Jens Mogensen ApS blev grundlagt i 1975

Siden begyndelsen har vi fokuseret på at sælge autobranchens bedste produkter og yde udstrakt service og høj fleksibilitet. Desuden har vi i mange år rådgivet og vejledt kunder i deres opstart eller videreudvikling af værksteder, således at de har fået det optimale ud af deres plads og penge. Dette har resulteret i at vi, igennem konstant øgede markedsandele, har opnået en førende position i vores branche.

Vores hovedleverandører er de to verdensførende maskinproducenter Cormach og NortecPro, som har det bredeste og mest gennemtestede udvalg af henholdvis lifte og hjulmaskiner.

Disse to kombineret med sideleverandører som Mondolfo, Hoffmann Megaplan, RP-tools og AHS, er grundlaget for at vi kan tilbyde kvalitetsmaskiner til alle autobranchens behov

Vores indstilling til produkter, service og priser er til stor glæde for vores kunder som både omfatter dækcentre, autoværksteder, autoforhandlere, lastbilværksteder m.fl.

Derfor er vores målsætning at fortsat øge vores markedsandele, ved god service og salg af produkter som man kan regne med.